Derebahçe altın çağını yaşıyor

Derebahçe altın çağını yaşıyor
Derebahçe mahallesine yapılan hizmet yatırımları anlatan Başkan Erdoğan Tok, Derebahçe mahallesine, 1500 kişilik düğün salonu, engelli çocuklarında istifade edebileceği engelsiz çocuk parkı ile çok amaçlı sosyal tesis inşa ettiklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evin'de İlkadımlı bayanları ağırlamaya devam ediyor.  Derebahçe mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, Bayanlara yaklaşan 1 Kasım seçimleri ve belediye olarak yaptıkları  proje ve hizmetlerden bahsetti. 1 Kasım seçimlerini ülkenin selameti ve esenliği açısından istikbal seçimi olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, Duyarlı her vatandaşın geleceğini tayin edecek 1 Kasım seçimlerinde ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı tavır sergilemeleri gerektiğini kaydetti. AK Parti'nin 13 yıldır hükümet döneminde Türkiye'ye çağ atlattığını ifade eden Tok, Yaklaşan genel seçimlerin Ülkenin kader seçimi olduğuna vurgu yaptı. 

DEREBAHÇE'YE BÜYÜK HİZMET
İlkadım'a yapılan ve hayata geçirelecek projelerden bahseden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçeye çok büyük bir tesis kazandırdıklarını söyledi. Tok, Derebahçe mahallemize bir düğün salonu değil çok amaçlı büyük bir sosyal tesis yapıyoruz. 6 dönümlük alan içerisinde toplam 4175 metrekarelik bir alana inşa edilen tesisimizde birçok alanda ihtiyaca cevap veren  varlığı ile bölgede önemli bir boşluğu dolduracak bir külliye olarak hizmet verecektir. Bu tesis içerisinde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizi inşa ederek ilçemiz için önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olacağız." dedi.

DEREBAHÇEYE'YE ENGELSİZ ÇOCUK PARKI
Derebahçeye engelli çocukların istifade edebileceği çocuk parkı da yaptıklarını  ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Toplumun her katmanını ilgilendiren çalışmalarımızı yerine getiriyoruz.  Derebahçe mahallemizde  1300 metrekarelik alan içersinde çocuk oyun parkımızda engelli çocuklarımızın da faydalanabileceği, oyun oynayabileceği modern oyun gurupları yapıyoruz. Artık onların da diğer çocuklar gibi buraya gelerek doyasıya parkın keyfini çıkartmalarını istiyoruz. Engelli ve engeli olmayan çocukların birlikte oyun oynayabildiği park alanlarını ilçemizde yaygınlaştırmayı planlıyoruz. "diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.