DEPLASMANDA KAYBOLDUK

DEPLASMANDA KAYBOLDUK
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin yedinci hafta mücadelesinde karşılaştığı Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 berabere kaldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yedinci hafta mücadelesine çıkan Yılport Samsunspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar İlyas Kubilay Yavuz ve Atabey Çiçek ve Guido Koçer ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

macfoto-3.jpeg

Gol sesi çıkmayan maçta Yılport Samsunspor'un pasif futbolu taraftarları hüsrana uğrattı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Manisa Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalarak liderlik şansını tepen Yılport Samsunspor, Amed deplasmanında da çok kritik 2 puan bıraktı.

macfoto-5.jpeg

PUAN FARKI 4 OLDU
Hücumda etkili olamayan, oyunun kontrolünü eline alıp net fırsatlar yakalayamayan ve sahadan beraberlikle ayrılan Yılport Samsunspor, bu maçla birlikte son iki haftada 4 puan bırakarak zirve yarışında yara aldı. Lider Manisa Futbol Kulübü, sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor'u 6-2 gibi ezici bir skorla geçerek puanını 19'a çıkarırken, Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 berabere kalan Yılport Samsunspor ise 15 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

macfoto-7.jpeg

Lider Manisa ekibiyle maçtan önce 2 olan puan farkı 4'e yükselirken, Yeni Çorumspor ve Tarsus İdman Yurdu ise 15 puanla kırmızı-beyazlıları yakalamış oldu. Zirve yarışındaki kritik virajda yara alan ve 2 puan bırakan Yılport Samsunspor'da oyuncuların ruhsuz ve isteksiz futbolu dikkatleri çekti.

macfoto-11-002.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum