DENİZLİSPOR İLE 47. RANDEVU

DENİZLİSPOR İLE 47. RANDEVU
Yılport Samsunspor, yarın akşam Denizlispor ile 47. kez karşı karşıya gelecek. Denizlispor ile daha önce oynanan 46 maçta Samsunspor 20 kez kazanırken Denizlispor 14 galibiyet aldı. İki takım arasındaki 12 maç ise eşitlikle sona erdi.

TFF 1.Lig'in 7. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, önceki maçlarda rakibine üstünlük sağladı. Daha önce 46 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Yılport Samsunspor 20 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 12 maç berabere biterken Denizlispor ise 12 maçta galibiyet alabildi. 

manset-3-044.jpg

EN SON 2018'DE KARŞILAŞTILAR
Yılport Samsunspor ile Denizlispor son olarak 2018'de karşı karşıya gelmişti. Samsun'da oynanan mücadele 2-2 sona ermişti. Yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve kadro değişikliği ile sezona başlayan Yılport Samsunspor, geride kalan altı haftada beklediği sonuçları alamasa da umudunu kaybetmedi. Ligde 7 puanla 9. sırada bulunan kırmızı-beyazlılar, yarın akşam deplasmanda 6 puanla 15. sırada bulunan Denizlispor'u yenerek hem ilk deplasman galibiyetini almak hem de galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.