DENGE vatandaşın sesi oldu

DENGE vatandaşın sesi oldu
Gazeteniz DENGE'nin başlattığı "DENGE Mahallelerle Buluşuyor" yazı dizisi, vatandaşın sorunlarına çözüm oluyor. Gittiği her mahallede, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan DENGE ekibinin son durağı olan Fatih Mahallesi'ndeki talepler, yankı buldu.

Geçtiğimiz haftasonu Fatih Mahallesi'ne giderek, oradaki vatandaşlarla görüşen gazetemiz muhabiri Anıl Olfaz, mahallelilerin dertlerini ve sıkıntılarını tek tek not etti ve kaleme aldı. Mahallelerinde doğalgaz isteyen, imar sorununun çözülmesini talep eden ve bir PTT şubesinin olmasını isteyen Fatih Mahallesi sakinlerinin bu talebine, PTT Başmüdürü Zekai Özkan'dan cevap geldi.

400 METREKARELİK PTT ŞUBESİ
Özkan, Fatih Mahallesi'ne 400 metrekarelik mahallelinin ihtiyacını karşılayacak şekilde bir şube açılacağını söyledi. Özkan, "Mahallelilerin talebini inceledik, görevli arkadaşlarımızın da verdiği rapor doğrultusunda mahalledeki ihtiyacı gördük. Denge Gazetesi'nde yer alan haberde mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda 400 metrekarelik PTT Fatih Mahallesi'ne Şubesi en yakın zamanda mahalleliye hizmet vermek için faaliyete geçecektir" dedi.

Anıl OLFAZ