DENGE GAZETESİ'NDE ANLAMLI ZİYARET

DENGE GAZETESİ'NDE ANLAMLI ZİYARET
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın önceki gün burnundan nefes almakta zorluk çektiği için cerrahi bir operasyon gerçekleştirdi.

Samsun Denge Gazetesi olarak Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

"AKLIM FUTBOLCULARIMDA"
Samsunspor'un başarılı Teknik Direktörü Erhan Altın nefes almakta zorlandığı için cerrahi bir operasyon geçirdi. Samsun Denge Gazetesi Spor servisi olarak başarılı Teknik Direktör Erhan Altın'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Samsunspor'un Teknik Direktörü Erhan Altın Kırmızı Beyazlı Kulübü kuş bakışı gören bir odada istirahat ediyor. Samsunspor'u yukarıdan her dakika seyrettiği belirten Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın, "Samsunspor'umu buradan her dakika seyretme fırsatı buluyorum. Aklım futbolcularımda ve onlarla tekrar antrenmana çıkıp çalışmayı iple çekiyorum. İnşallah Cuma günü burnumdaki alçılar alınacak ve görevime tekrar döneceğim" dedi.

"HER MAÇ FİNAL HAVASINDA"
Samsunspor'un Teknik Direktörü Erhan Altın şöyle devam etti:" Önümüzde bizi çok zor maçlar bekliyor ve her maç final havasında. Bir önceki maçta oynadığımız gibi elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Her maçımıza 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Ayrıca benimle yakından ilgilenen Doktorum Selami Yavuz'a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten başarılı bir operasyona imza attı.  Samsun Denge Gazetesi olarak beni ziyaret edip mutlu ettiniz ayrıca sizede çok teşekkür ederim." Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.