Demircan: Omuz omuza olmalıyız

Demircan: Omuz omuza olmalıyız
Ahmet Demircan, beraberinde ki heyetle birlikte Canik İlçesine yaptığı ziyarette; başta Düvecik olma üzere Sarıbıyık, Hacıismail, Muratlı, Gürgenyatak, Devgeriş Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Demircan’ı sıcak bir şekilde karşılayan Mahalle sakinleri kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

 Demircan; gezilerinde, mahalle muhtarları ve mahalleliyle bir araya gelip, mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. “Hepimizin bildiği gibi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemlidir. Yeni ve güçlü Türkiye için Ak Partimizin 2023 hedefleri için hep birlikte omuz omuza olmalıyız. Hepimizin bildiği gibi Ak Parti Hükümeti şimdiye kadar çok büyük başarılara imza atmıştır ve bundan sonra da Türkiye muhakkak daha hızlı koşacak, daha hızlı mesafe alacak ve 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacaktır. Şunu hepimiz biliyoruz; başarmak için hedefimiz olmalıdır. Eğer hedefimiz yoksa başarma şansımız da olmayacaktır, beni ve Samsun’lu vekillerimizi Meclise ne kadar güçlü yollarsanız, Meclis de o kadar güçlü sesimiz çıkar diyen Demircan, Mahallenin desteklerini ve hayır dualarını beklediğini dile getirdi.

 Gezisine Canik İlçesinin gözde Avm’lerinden olan Lovelet’de sonlandıran Demircan, AVM’deki mağazaları gezerek alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Gördüğü güler yüz ve samimiyetten dolayı vatandaşa teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum