Deathko Server Klan Savaşları

Deathko Server Klan Savaşları
Knight Online oyuncuları için yeni bir heyecan başladı. Deathko Pvp Server oyuncular için destansı klan savaşları fırsatı sunuyor.

Knight Online oyuncuları için yeni bir heyecan başladı. Deathko Pvp Server oyuncular için destansı klan savaşları fırsatı sunuyor. Knight’ın tadını çıkarmak için ‘Lunar Savaşları’ na arkadaşlarınızla katılabilirsiniz. sayfasında bulunan ‘Lunar Savaşları’ için bazı kurallar bulunmaktadır. Lunar Savaşları yaz ve kış saati uygulamalarına göre değişiklik göstermektedir. İki ırk karşılıklı olarak savaşır ve kazanan ırk, kaybeden ırkın bölgesini 1 saat boyunca işgal etme hakkına sahip olur. Savaşa katılmak için 35 level ve üstü olmanız gerekmektedir. Savaşta ölmeniz durumunda EXP ( tecrübe puanı) kaybetmezsiniz.

 

Dark Lunar Valley Savaşı’na yalnızca 35 ve 39 levelleri arasındaki oyuncular katılabilir. Kuralları Lunar Savaşları Kuralları ile aynı olmaktadır.

 

Savaş esnasında ırkların en yüksek 5 NP puanına sahip olan klan liderleri komutan olarak atanır. Komutanlar kendi ırklarına oyun içinde komut verebilirler. Pvp Serverı’nda yapılan savaş sonucunda, savaşı kazanan ırk oyun ekranında gösterilir. Savaşı kaybeden ırk ise kendi bölgelerine ışınlanır ve rakip ırk tarafından saldırılabilir hale gelir. Dark Valley Savaşı’nı kazandığınız zaman Deathko Forum sayfasında paylaşarak tüm oyunculara şanlı zaferinizi duyurabilirsiniz.

 

Bunların dışında ise Forgotten Temple, Border Defense War, Ronark Land ve Juraid Mountain isimli 4 farklı savaş alanı da bulunmaktadır.

 

Forgotten Temple savaş alanına girmek için Priest İris adlı NPC’ye gitmeniz gerekmektedir. 46 ve 59 levellar 09:00 ve 19:00 aralığında girebilir, 60 ve 83 leveller ise 22:00 ve 03:00 aralığında savaş alanına giriş yapabilirler. Savaş alanında canavarlara karşı mücadele verilir. Mücadeleyi kazanan kişiler levellerine göre mavi ya da yeşil kutu kazanabilir.

 

Border Defense War Savaşı’na girmek için ekranınıza bir bildirim gelmektedir. Bildirime tıklayarak savaşa girebilirsiniz. Savaşa giriş leveli minimum 20 maksimum 77 olarak belirlenmiştir. Savaşta 8 vs 8 olarak iki takım bulunur. Savaşı kazanmak için 60 puana ulaşmanız veya rakibinizin Siege Tower’ını yıkmanız gerekmektedir. 30 dakika sonunda en çok puana sahip olan takım savaşı kazanır.

 

Knight Online Deathko Pvp Servarı’nda bunun gibi bir çok savaşlara katılabilir ve arkadaşlarınızlar destansı mücadeleler verebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Deathko Forum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İyi oyunlar dileriz!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.