Darp ve bıçakla yaralamaya 1 tutuklama, 1 adli kontrol

Darp ve bıçakla yaralamaya 1 tutuklama, 1 adli kontrol
SAMSUN'da bıçakla yaralamaya karışıp ruhsatsız tabancayla yakalanan 16 yaşındaki B.C.D. tutuklanırken, 21 yaşındaki Lütfüllah T. ise adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay dün Samsun'un Canik İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre B.C.D. isimli genç ile arkadaşı Lütfullan T. yolda yürürken, Yunus Ö. ile aralarında yan bakma konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 şüpheli, Yunus Ö.'yü tartakladı.

Bu sırada üzerindeki bıçağı çıkaran Lütfullah T., Yunus Ö.'yü sol bacağından ve sol kalçasından bıçakla yaralayıp otomobile binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis otomobili takibe aldı. Şüpheliler İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi çevreyolu üzerinde polisten kaçarken bariyerlere çarpıp kaza yapınca yakalandı. Otomobilde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ve 1 ekmek bıçağı ele geçti. Ruhsatsız tabancanın B.C.D.'ye ait olduğu tespit edildi. Yaşı küçük olan B.C.D. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Lütfullah T. nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. Silahın sahibi B.C.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.