DAĞ BİSİKLET YARIŞI NEFESLERİ KESTİ

DAĞ BİSİKLET YARIŞI NEFESLERİ KESTİ
19 Mayıs Belediyesi Nebiyan Doğa Festivali kapsamında düzenlenen dağ bisikleti yarışı nefesleri kesti. 2,5 kilometrelik zorlu parkurda bisiklet sürücüleri dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Festival kapsamında Nebiyan Dağının eteklerinde düzenlenen dağ bisikleti yarışları için, festival ekibi üç aylık bir zaman diliminde parkuru hazırladı. Amaçlarının Türkiye Şampiyonasının bir ayağının 19 Mayıs İlçesinde düzenlenmesini sağlamak olduğunu belirten festival ekibi 3 kategoride yarışlar düzenledi. Master Erkek, Elit Erken ve 18 Yaş Altı yarışlarında kıyasıya mücadeleler gerçekleşti. Düzenlenen yarışmalarda Elit Erkek kategorisinde Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonu Abdulkadir Kelleci 1.04,30 sn derecesiyle birinciliği göğüslerken, Master Erkeklerde Cemil Bozkurt 1.09,50 sn ile birinci oldu. 18 yaş altı kategorisinde ise Sinop’tan katılan Ufuk Baki Taş 53,46’lık derecesi ile birinci oldu.

dsc-0365.JPG

"Buraya gelen herkes bizim gönlümüzde birinci"
Yarışmaların sonunda açıklamalarda bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz festivalimiz kapsamında birçok yarışmalar yapıldı. Festival komitesindeki arkadaşlarımız çok güzel işler başardı. Kimsenin burnu bile kanamadan festivalimizi tamamlamış olduk. Festivalimize katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu festivalde bulunan ve yarışmalara katılan herkes bizim gönlümüzde birincidir" dedi. Yarışmaların sonunda gerçekleşen ödül töreninde dereye giren ve festivale katılanlar için, para ödülleri, kupa ve madalyalar dağıtıldı.

dsc-0488.JPG
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.