Cumhuriyet Bayramı yelkenlerle renklendi

Cumhuriyet Bayramı yelkenlerle renklendi
Türkiye Şampiyonası Laser 4.7 Radial Standart Yarışları kapsamında Samsun Yelken Kulübü ev sahipliğinde devam eden yarışlar Cumhuriyet Bayramı'yla birleşince heyecan ikiye katlandı.

Toplam bir hafta sürecek olan program cumartesi günü yapılacak yarışların ardından, Samsun Yelken Kulübü'ndeki ödül töreniyle sona erecek. Atakum-İlkadım arasındaki sahil güzergahında tüm hızıyla devam eden etkinlik 100 yelkenliden oluşuyor. 27 farklı şehirden katılımın olduğu yarışlarda 65 tane 4.7, 30 tane radial, 10 tane de standart sınıfı yelkenli yarışıyor.

Cumhuriyet Bayramı'nı özel bir etkinlikle birleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getiren İzmir Göztepe Kulübü Yelken Şubesi Sportif Kulübü Direktörü Enis Dağdelen, "Bugün günün ikinci yarışı. Özellikle programı Cumhuriyet Bayramı'na denk getirebilmiş olmaktan dolayı da ayrıca mutluyuz. Katılım ve halkın yoğun ilgisi bizi ayrıca memnun etti. Oldukça keyifli geçen etkinliğimiz cumartesi günü düzenleyeceğimiz son yarışlarla bitecek. Ve ödül törenine geçeceğiz." diye konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.