Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıl dönümü etkinlikleri, ülke genelinde olduğu gibi Bafra'da da Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Yeni Kent Meydanı'nda Atatürk anıtı önüne, Kaymakam Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim 2014 Çarşamba günü, Kaymakamlık makamında saat 09.00'da yapılacak tebrikat töreninden sonra saat 10.00'da Yenikent Meydanı'nda kutlama programı ve geçit töreni ile devam edecek.

Çelenk sunma törenine Kaymakam Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, daire müdürleri, Bafra Askerlik Şube Başkanı Per. Yüzbaşı Serkan Savaş, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, gaziler, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.