Çukurova ‘Bay Kolpert’ ile ‘perde’ diyecek

Çukurova ‘Bay Kolpert’ ile ‘perde’ diyecek
Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları sezonun ikinci yarısına komedi-gerilim türündeki ‘Bay Kolpert’ adlı oyunla başlıyor.

Prömiyer heyecanını yaşatacak ilk oyun için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Tiyatro diyen herkesi bekliyoruz” diye çağrı yaptı.

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘Bay Kolpert’ adlı oyunla 2 Şubat Pazartesi akşamı 20.00’de izleyiciyle buluşuyor. Alman yazar David Gieselmann’ın kara komedi-gerilim türündeki farklı oyunu “Bay Kolpert” perdelerini Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde açıyor. İnsan olma değerlerini kaybetme üzerine sağlam bir temele sahip heyecan ve gerilimi kara komediyle sahneye taşıyan oyan Çukurova Belediyesi’nin bir kültür - sanat hizmeti olarak ücretsiz sahnelenecek. Adana Devlet Tiyatrosu’ndan sanatçı Murat Aslan’ın yönettiği oyunda Salih Akbalı, Dilek Kont, Mehmet Avcı, Burak Zerayalp, Ahmet Eldek, Zeynep Ak sahne alıyor. Oyun her perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 2 aydır hummalı bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Şehir tiyatrolarının öneminin her geçen gün arttığını ifade eden Çetin, kültür ve sanat etkinliklerinin yoğun bir biçimde yaşandığı, sesi Türkiye’nin her yanından duyulacak boyutta şenlik ve festivallerin yapıldığı bir ilçe belediyesi olma sözü verdiğini hatırlatarak Çukurovalıları sezonun ilk oyunu "Bay Kolpert" heyecanını yaşamaya davet etti.  CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.