ÇÖP EVLER TEMİZLENİYOR

ÇÖP EVLER TEMİZLENİYOR
Terme’de çöp ev operasyonu

Terme Belediyesi’ne gelen bir ihbar üzerine harekete Terme Belediyesi Temizlik işleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çöp evin bulunduğu adrese giderek gerekli temizlik ve boşaltma çalışmalarını yaptı.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapılan ihbarlar neticesinde bir çöp evi daha boşalttı. Evden tonlarca çöp ve atık eşya çıkarıldı. Çöplerden arındırılan ev belediye ekipleri tarafından temizlenerek dezenfekte edildi.  Kötü kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri, yapılan temizlikten memnun kaldı.

HER YÖNÜYLE TEMİZ BİR ŞEHİR İÇİN

Bu şekilde aldıkları şikayetlere duyarsız kalmadıklarını ifade eden Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş konunun hassas olması hasebiyle şikayetlere hemen müdahale ettiklerini söyledi. Keleş“ Belediyemiz her yönüyle temiz bir şehir için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Temiz bir kenti sadece caddeleri ve sokakları ile değerlendirmiyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizde de çevreye olumsuz etki edebilecek her türlü vakaya müdahale ediyoruz. Bu durumlardan birisi de çöp evlerdir. ” dedi.

İŞBİRLİĞİ İLE AŞABİLİRİZ

Vatandaşlardan her türlü olumsuzluklar için Belediyeyi aramasını isteyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise “Kentimizde bizlerin görmediği ve vatandaşlarımızın gördüğü olumsuzluklar olabiliyor. Bu tip olumsuz durumları ise ancak hemşerilerimizin belediye ile işbirliği yapması neticesinde aşabiliriz. Biz yapılan her ihbarı değerlendirmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.