ÇOK YAZIK!

ÇOK YAZIK!
Samsun basın camiasının tanınan gazetecilerden Osman Kara, yerel bir gazetedeki görevlerinden ayrıldıktan sonra kurduğu internet haber sitesi için yazdığı köşe yazısında yurt dışında kaçak yaşayan iş adamı Galip Öztürk'ten aylık asgari ücret civarında ödeme aldığını itiraf etti.

BU KADAR MI DÜŞTÜ?
Haziran ayında açılışını yaptığı büroyu nasıl açtığı merak konusu olan Osman Kara, “borçla, harçla, eşin dostun katkısıyla” şeklinde açıklamıştı. Açılış töreninde yaptığı konuşmasında ''Tarafsız, dürüst, hiç bir menfaate bağlanmamış ama vatandan, milletten, devletten, haktan, hukuktan, demokrasiden yana bir gazetecilik yapabilirsek ne mutlu bize" diyen Osman Kara'nın maddi yardım aldığı kişilere karşı nasıl tarafsız olabileceği merak konusu oldu. Dördüncü kuvvet olarak kabul edilen basındaki tarafsızlık ilkesi ile 'yardım' saikleri gerçeklerle bağdaşmadı.

edededed.jpg

AYDA 2 BİN LİRA GELDİĞİ DOĞRU!
Samsun'daki yerel basın camiasında tanınan bilinen isimlerini 3 ay önce açılışını yaptığı internet haber sitesinin büro açılışına toplayan Osman Kara, 'Minnet borçluyum o insanlara' dediği dostları arasında iş adamı Galip Öztürk'ün de olduğu ortaya çıktı. Yazdığı köşesinde şu ifadeleri kullandı: ''Bir de 'yurt dışında kaçak yaşayan iş adamından gelen asgari ücret' iddiası var. Galip Öztürk’ü kastediyorlar. Doğrudur, yılbaşından beri Galip Öztürk’ten bana ayda 2 bin lira kadar para geldiği doğrudur. 13 yıl önceden tanırım, arkadaşımdır. '' 

5ca1ca2a45d2a029641aa7cf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.