‘ÇOK TUHAF SORUŞTURMA’

‘ÇOK TUHAF SORUŞTURMA’
İlkadım Belediyesi, Ferhan Şensoy'un sevilen oyunu 'Çok Tuhaf Soruşturma' adlı tiyatro Gazi sahnesinde tiyatroseverle buluşturdu.

USTA TİYATROCU TUNCEL KURTİZ UNUTULMADI.
Samsun Tiyatro Temaşa, 2013-2014 sanat sezonunu, Ferhan Şensoy'un sevilen oyunu 'Çok Tuhaf Soruşturma' adlı oyununun galasını yaparak açtı. Tiyatro Temaşa oyuncularının sahneye koyduğu oyun beğeni topladı.
İlki 1998 yılında sahneye koyulan ve daha sonra Pardon adıyla sinemaya da uyarlanan filmin kadrosunda Ferhan Şensoy'un yanısıra geçtiğimiz ayda yaşamını yitiren Tuncel Kurtiz ile Rasim Öztekin, Baykal Kent gibi usta isimler yer almıştı. Yönetmenliği Sabri Titiz'in yaptığıkomedi tarzında 2 perdeden oluşan 'Çok Tuhaf Soruşturma' adlı oyuntiyatro severleri gülme krizine soktu.

Tiyatronun son bölümünde yakın zamanda hayatını kaybeden usta tiyatrocu Tuncel Kurtiz'in seslendirdiği etme adlı şiiri tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.

DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR
Vuslat'tan sonra iyi bir komedi oyunu sahneye koymak istediklerini belirten Tiyatro Temaşa Genel Sanat Yönetmeni Kemal Kurtuluş Saraç, "Seyircimize layık bir oyun hazırlamak için 2 aydır yoğun bir şekilde hazırlandık.Bu oyunumuzda da her zaman sanata ve bizlere desteğini esirgemeyen İlkadım Belediyesi yanımızda yer aldı. Ben şahsım ve oyuncu arkadaşlarım adına Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.