ÇOK ÇALIŞIP BİRLİKTE YÜKSELECEĞİZ

ÇOK ÇALIŞIP BİRLİKTE YÜKSELECEĞİZ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Çalışmadan kazanamayız. Çok çalışıp birlikte yükseleceğiz" dedi. Deneyimli teknik adama Samsunspor taraftarlarından destek mesajları yağdı.

Kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü İrfan Buz, sosyal medya hesabı üzerinden "Çalışmadan kazanamayız. Çok çalışıp #BirlikteYükseleceğiz" mesajıyla camiaya mesaj gönderdi. Göreve geldiği günden bu yana duruşuyla, antrenmanlardaki tavırlarıyla ve futbolcuların üzerinde kurduğu hakimiyetiyle taraftarın beğenisini kazanan Buz, her fırsatta camiaya mesaj vermeyi ihmal etmiyor. Yeni sezon hazırlıklarını oldukça verimli şekilde sürdüren Samsunspor'a tüm bilgi, birikim ve tecrübesini aktaran deneyimli teknik adam saha dışında da destek görüyor.

45t4rfert-2.JPG

BUZ'A DESTEK MESAJLARI
Teknik Direktör İrfan Buz'un mesajına kayıtsız kalmayan taraftarlar, gönderinin altını destek mesajlarıyla donattı. "Yolun sonu şampiyonluk hocam", "Sadece takıma değil, tüm şehre liderlik ediyorsun. Koca yürekli insan!", "Hocam çok güveniyoruz", "Hocam sana güvenimiz sonsuz bu ligde senden iyisi yok", "Hayallerimiz size emanet dualarımız sizinle", "Seninle her türlü şampiyonuz. Bu sene güveniyoruz, başaracağız" şeklindeki tebrik ve destek mesajlarıyla taraftarlarla arasında sezon başlamadan büyük bir bağ oluşan İrfan Buz, takımın alacaüı galibiyetlerle birlikte mutlu sona ulaşılırsa omuzlara çıkarılacak gibi gözüküyor.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.