Çocuklarımızı yeni nesil teknolojilerle buluşturuyoruz

Çocuklarımızı yeni nesil teknolojilerle buluşturuyoruz
Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "İlçemizde düzenlediğimiz bilim ve teknoloji programlarıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi yeni nesil teknolojilerle buluşturuyoruz." dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, çocukları ve gençleri yeni nesil teknolojilerle tanıştırdıklarını ifade etti. 5 yılda çocuklara ve gençlere bilim ve teknoloji alanında 47 bin 506 saat eğitim verdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde sürdürdükleri bilim ve teknoloji eğitimleri başta olmak üzere, öğrencileri bilim şenlikleri, teknoloji söyleşileri gibi bilim ve teknoloji alanında seçkin programlarla da buluşturduklarını ifade etti.

manset-3.jpeg

"Teknolojide lider nesiller yetiştiriyoruz"
Başkan İbrahim Sandıkçı, bilim ve teknolojiyi üreten bir nesli inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde, özel olarak oluşturduğumuz atölyelerimizde ve keşif alanlarımızda öğrencilerimize bilim ve teknoloji alanında eğitimler veriyoruz. İlçemizde düzenlediğimiz bilim ve teknoloji programlarıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi yeni nesil teknolojilerle buluşturuyoruz. Canik’te uygulamalı eğitimler, deney ve gözlem çalışmalarıyla bilim ve teknolojide lider nesiller yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin, yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak, onların bilim ve teknolojide yeni ufuk açacak çalışmaların temelini öğrenmelerini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.