'ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM'

'ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM'
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99’uncu yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99’uncu yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, tüm dünya çocuklarının bayramını kutladığını belirterek, “Bu özel ve güzel günde tüm halkımızın ve de özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum’’ dedi.

"Dönüm noktalarından biridir"
Başkan Togar mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu ve Milli egemenliğin ilan edildiği 23 Nisan tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. 23 Nisan Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve Milletin bağımsızlığını, tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir. Ulusal egemenlik vurgusunun ve kararlılığının yanında dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram vardır ki o da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramıdır.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız, geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza armağan edilmiştir. Çünkü geleceğimize sahip çıkacak nesil bu günün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızdır. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın, temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.