ÇOCUK FELCİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ÇOCUK FELCİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenlenen...

'Çocuk Felci İçin Sürüyoruz' projesi kapsamında 11 bisikletli, çıktıkları 1530 kilometrelik Türkiye turunu Samsun'da tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenlenen 'Çocuk Felci İçin Sürüyoruz' projesi kapsamında 16 Ekim tarihinde yolu çıkan 11 bisikletli, hedefledikleri bin 530 kilometrelik yolu Samsun'da tamamladı. Çocuk felcine dikkat çekmek ve uluslararası alanda kamuoyu oluşturmak için yola çıkan bisikletçiler için Samsun Kurtuluş Yolu'nda karşılama töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü Başkanı Işınsu Alpay, "Bisikletçilerimiz kötü hava şartlarına rağmen hiç durmadan bin 530 kilometre yol yaparak Samsun'a ulaştı. Bu anlamlı kampanyaya destek verdikleri için hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Amaçlarının dünyadaki çocuk felcine dikkat çekmek olduğunu ifade eden bisikletçiler ise "Proje kapsamında 10 gün içinde 8 ile uğradık. Hava şartlarının kötü olmasına rağmen durmadan bisiklet sürerek hedefimize ulaştık. Bizim yorgun olduğumuzu düşünebilirler. Ancak biz böylesine anlamlı bir etkinlikte rol aldığımız için hiç yorgunluk hissetmedik" diye konuştu.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.