CITY MALL AVM'Yİ NEDEN HABER YAPAMAZLAR?

CITY MALL AVM'Yİ NEDEN HABER YAPAMAZLAR?
Atakum'da 4300 metrekaresi kaçak olan City Mall AVM yolun yarısını işgal etmesine rağmen, basında bu konuyla ilgili tek kelime haber yapılamaması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Atakum’un en işlek bölgesinde yapılan ve trafiğin en yoğun kavşağında bulunan City Mall’un işletme ruhsatı ve iskanı olmamasına rağmen yaya yolunun tamamına yakınını işgal etmiş olmasına rağmen basında haber yapılamaması akıllara durgunluk verecek boyuta ulaştı. Her fırsatta Çarşamba’daki biyokütle enerji santralini gündeme getiren gazetelerin Atakum’un göbeğinde bulunan kaçak AVM ile ilgili en ufak bir haber yapmamış olması bu işin arkasında ne var sorusunu getirmekte. 

erferferf-002.jpg

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR
2006 yılımda tarım arazisinden çıkarılan ve kömür depolama alanına çevrilen Çarşamba ilçesindeki çevre dostu enerji santralinin çevreye en ufak bir zarar vermeyeceği açıkça ortada olmasına rağmen bazı gazeteler her fırsatta santral aleyhinde haber yaparlarken Atakum’daki City Mall Alışveriş Merkezinin imar planlarına ve imar durumuna aykırı olarak kaçak yapılan 4300 metrekarelik inşaatıyla ilgili en ufak bir haber yapamamış olmaları akıllara, ‘Acaba bu işin arkasında ne var?’ sorusunu getirirken kamuoyu ilgili gazetelerden açıklama beklemekte.

city.jpg

VALİ BEY CITY MALL İLE NEDEN İLGİLENMİYOR?
Bölge İdare Mahkemesinin kararını beklemeksizin 3. İdare Mahkemesinin kararını anında uygulayıp Biyokütle Santraline sabahın saat yedisinde jandarmayı göndererek mühürleten Vali Osman Kaymak City Mall ile ilgili en ufak bir işlem yaptırmaması kamuoyu tarafından merak edilmekte. Atakum’un en işlek bölgesinde kaçak pozisyonda olan City Mall, yaya yolunun tamamına yakınını işgal ederek trafik akışını engellediği ortada olmasına rağmen Vali Kaymak olaya müdahil olmazken  Çarşamba’da bulunan çevre dostu santralle ilgili Bölge İdare Mahkemesi kararı beklenmeksizin kendisine bağlı olan jandarma tarafından mühürlenmesi işin arkasında ne var sorularını akıllara getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum