Cinayete aldırmadan parkta çocuğunu eğlendirdi

Cinayete aldırmadan parkta çocuğunu eğlendirdi
Fatih'teki bir çocuk parkında bankta oturan genç, başından silahla vurulmuş halde bulundu. Polis olay yerinde silah bulamadı. Bir babanın cesedin karşısında kızını parkta oynatması dikkat çekti.

Olay, İskenderpaşa Mahallesi'nde Oruç Gazi İlköğretim Okulu yanındaki çocuk parkında sabah erken saatlerinde meydana geldi. Bankta oturan genç, başından silahla vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın ensesinden vurulmuş olduğunu belirledi. Polisler olay yerinde silah bulamadı, ancak boş mermi kovanını ele geçirdi. Güvenlik şeridi çeken ekipler, şahsın üzerinde kimlik bulamadı. Olay yerinde içki şişelerinin bulunması dikkat çekti.

Bu arada olaydan hemen sonra bir babanın kız çocuğunu parkta oynattığı ve cesede karşı salıncağa bindirmesi dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar bankta oturan şahsın silahla vurulduğunu söylerken, çevre sakinlerinden Selahattin Şimşek, çevrenin başı boş bırakıldığını, geceleri hiçbir aydınlatma olmadığı için bölgeden korkarak geçtiğini söyledi. CİHAN

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.