Cinayet Sanığı: Ben Tavuk Bile Kesemem

Cinayet Sanığı: Ben Tavuk Bile Kesemem
Çorum'da komşusu 54 yaşındaki Ali Çoğal'ı tabancayla başından vurarak öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 56 yaşındaki Salim Uysal..

"Ben tavuk dahi kesemem, tavuklarımı öldürdüğüm kişiye kestiriyordum" dedi.

Olay, geçen Eylül ayında Çorum'da merkeze bağlı Ahmetoğlan Köyü'nde meydana geldi. Salim Uysal, uzun bir süredir aralarında husumet bulunan Ali Çoğal'ı, aralarındaki tartışma sırasında, evinin önünde başından tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Uysal, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Salim Uysal, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Uysal, "Ali Çoğal, köylüm olur. Aramızda çeşitli sorunlar vardı. Barışmak için pek çok kişiyi devreye soktum. Bir ara barışmıştık, bu kişi yeniden benimle kavgalı hale geldi. Bana, küfür etti. Olay günü ise evimin önüne kadar geldi. Ben kendimi korumak için ona ateş ettim. Amacım dediğim gibi tamamen kendimi savunmaktı. Hatta sarhoştu. Ben de sarhoştum. Hakim bey ben tavuk dahi kesemem, ben kortuğum için tavuklarımı öldürdüğüm kişiye kestiriyordum" dedi.

Şahitleri de dinleyen mahkeme heyeti, eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.