Çıkışını olimpiyatlarda sürdürmeyi hedefliyor

Çıkışını olimpiyatlarda sürdürmeyi hedefliyor
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 57 kiloda gümüş madalya kazanan milli sporcu Muhammet Karavuş, çıkışını Paris 2024 Olimpiyatları'na katılarak sürdürmeyi hedefliyor.

Şubat ayında düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası sonrası memleketi Ordu'ya dönen Ordu Büyükşehir Belediyespor sporcusu Muhammet Karavuş, hedeflerini anlattı. Güreşçi bir ailenin oğlu olduğunu ifade eden Karavuş, çok erken yaşlarda bu sporla tanışma fırsatı bulduğunu söyledi. Babasının büyük desteğiyle güreşe yöneldiğini anlatan Karavuş, ikiz kardeşi Ahmet ile birlikte bu sporu yaptıklarını, birlikte çalışarak daha hızlı gelişme kaydettiğini aktardı.

aa-20240318-34021763-34021761-milli-guresci-karavusun-yeni-hedefi-paris-2024-olimpiyatlari.jpg

Minderde ilk başarısının minikler Avrupa üçüncülüğü olduğunu ifade eden Karavuş, ardından birçok Türkiye şampiyonluğu, gençlerde dünya ikinciliği, Akdeniz Oyunları şampiyonluğu ve son olarak Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ikincilik elde ettiğini kaydetti. Karavuş, Ordu Büyükşehir Belediyesinin maddi ve manevi destekleriyle başarı çıtasını hep yükseltmeye gayret ettiğini vurgulayarak, yeni hedefinin Paris 2024 Olimpiyatları'na katılabilmek olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.