Çiğdem Karaaslan Alaçam'da

Çiğdem Karaaslan Alaçam'da
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Karaaslan, koalisyon görüşmeleri ile ilgili olarak...

 ''Partimizin üst kurulları hükümet kurma çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bir sonuç almak için samimiyetle çaba götermekteyiz'' dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam ilçesini ziyaret etti. Karaaslan, ilk olarak teşkilat üyeleri ile ilçe başkanlığında biraraya geldi. Partililerle sohbet eden Karaaslan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Koalisyon görüşmelerine değinen Çiğdem Karaslan, Türkiye'de görevini yapan bir hükümet olduğunu belirterek, ''Partimizin üst kurulları hükümet kurma çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bir sonuç almak için samimiyetle çaba götermekteyiz. Bu müzakerelerden sonuç alınamazsa o zaman yeniden millete gideriz. Bu süreçte bizim için önemli olan Türkiye'mizin menfaatleridir. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olsun" dedi.

Milletvekili Karaaslan ardından, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ederek, esnaf temsilcileri ile biraraya geldi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Karaaslan, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Alaçam'da esnaf ziyaretide gereçekleştiren Karaaslan son olarak inşaatı devam eden AK Parti İlçe Başkanlığı'nın hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum