Çiftgeziyor Dünya’yı Gezmek İstiyor

Çiftgeziyor Dünya’yı Gezmek İstiyor
“Daima güneşe dön” yaşam felsefesi ve paylaştıkları ile takipçilerinin sevgisini kazanan Burak Aykurt (29) - Buse Ayrancıoğlu Aykurt (26) havada, karada, suda ve online ortamda özgür bir dünyanın var olduğunu kanıtlayarak yaşamın keyfini ve tadını çıkarıyor.

“Daima güneşe dön” yaşam felsefesi ve paylaştıkları ile takipçilerinin sevgisini kazanan Burak Aykurt (29) - Buse Ayrancıoğlu Aykurt (26) havada, karada, suda ve online ortamda özgür bir dünyanın var olduğunu kanıtlayarak yaşamın keyfini ve tadını çıkarıyor. Burak ve Buse, hesaplarını birlikte kullanıyor ve bir çiftin nasıl gezdiğini, hayattan nasıl keyif aldığını herkese gösteriyor. Dünya turuna çıkmaya hazırlanan Burak ve Buse’nin sözleri bir hayli etkili.

isimli hesaplarında gezip gördükleri yerleri takipçileri ile paylaşan, zaman zaman canlı yayınlar ile kamp ve doğa ile ilgili detaylı bilgileri insanlara sunan çiftin en temel amacı keşfedilmemiş yerleri keşfetme imkânını ve ilhamını insanlara sunmak.

Takipçileri ile Etkileşim Halindeler

 Gezip gördükleri yerleri, gezerken keşfettikleri o eşsiz mekânları yine Instagram hesapları üzerinden takipçileri ile paylaşan çiftin azımsanamayacak bir takipçi kitlesi mevcut. Öyle ki gittikleri hemen her şehirde takipçileri onları misafir etmek istiyor. Takipçileri ile güzel ilişkiler kuran ve her daim etkileşim içinde olan çift “ gittiğimiz yerlerde yöre insanları bizleri çok sıcak karşılıyor. Ya gezdiriyor ya da yöresel gıdalardan ikram ederek yörenin kültürünü tanımamıza yardımcı oluyorlar. Onlar sayesinde birçok şeyi keşfedebiliyoruz. Bugüne kadar hiç olumsuz deneyimimiz olmadı” sözleriyle karşılaştıkları sıcaklığı da dile getirdi.

 Yurtdışından da takipçileri olan çiftin, Türkiye’yi olanca güzelliğiyle göstermesi ülkemize pek çok turistin gelmesine vesile oluyor! “Biz aldığımız eğitimler ile kendimizi geliştirme fırsatı bulduk. Geliştiriyoruz da. Bilgi ve becerilerimizi kullanarak Türkiye’yi tanıtıyoruz. Paylaşımlarımızı görüp ülkemize gelen birçok yabancı misafirimiz oldu” diyen Burak ve Buse dünya turuna çıkmaya hazırlanıyor.

“Dünya turu için sponsor arıyoruz. Bu sponsor ile dünyayı gezecek ve güzel işler yapacağız”

Buse ve Burak’ın blog sayfaları da . Takip edenler yalnızca Türkiye ile sınırlı da değil. Çiftin hesaplarını pek çok yabancı takip ediyor ve onlarla iletişim kuruyor. Burada gördükleri yerleri merak ederek turist olarak ülkemize geliyorlar. “Yabancı takipçilerimiz ülkemize geliyor ve görülmemiş yerleri gezmek istiyorlar” diyen çift Türkiye’yi havadan, karadan ve su altından olmak üzere oldukça güzel tanıtıyor. “Biz online olarak çalışıyoruz. Dünya turuna çıkmak istiyoruz. Bunu bir sponsor ile birlikte yaparak güzel işlere vesile olmak istiyoruz” diyen Burak ve Buse, bunun için sponsor görüşmeleri yapıyor.  

Dünya turu hazırlığı içerisinde olan Burak ve Buse E-Ticaret Uzmanı olarak çalışıyor. Aynı zamanda Sosyal Medya Uzmanlığı da yapan çift Yazılım Mühendisliği de okuyarak işleri ile ilgili pek çok alanda kendilerini geliştirmeyi, kariyerlerini ilerletmeyi hedefliyor. Burak, Ticaret Odaları ve İhracatçılar Birliği gibi yerlerde E-Ticaret eğitimleri veriyor. Profesyonel olarak Dalgıçlık yapan ve Türkiye'nin pek çok noktasında dalışlar gerçekleştiren Burak ve Buse Saros Körfezinde Batırılan Yolcu Uçağı’nı da incelemiş. Ticari Drone Lisanslarına sahip çift bu sayede pek çok uçuş gerçekleştiriyor. Burak aynı zamanda Yamaç Paraştü lisanslı pilotu ve Profesyonel Satranç Oyuncusu.

İlham Almak İçin: Çiftgeziyor

Sosyal medyanın yaşantımızın büyük çoğunluğunda bizleri etkilediği aşikar. Burada gördüklerimiz ile kimi zaman harekete geçebiliyor ya da yeni bir hayat planı yapabiliyoruz. Siz de Burak ve Buse’nin paylaşımlarından ilham almak, çöp toplama ve besleme etkinliklerine dahil olmak ya da “kamp nasıl yapılır, kamp yapmak için ne yapmalıyım” gibi sorulara cevap arıyorsanız hesabını takip edebilirsiniz. Eğer şanslıysanız çiftimiz zaman zaman balon turları, kamp malzemeleri de hediye ediyor. Bunlardan birini yakalama fırsatınız olabilir!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.