CHP'Lİ OKTAY'DAN ÇÖP TEPKİSİ!

CHP'Lİ OKTAY'DAN ÇÖP TEPKİSİ!
CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra'nın çöp yığınlarından kurtulması gerektiğine dikkat çekti. Çöplerin ilçe için büyük bir sorun oluşturduğunu dile getiren Oktay, "Kuş cennetiyle, turizmle anılacak Bafra şimdi çöp tepeleriyle anılıyor." dedi.

İlçede yaşanan çöp sorunu ile ilgili basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Oktay, bu sorunu daha önceleri birkaç kez dillendirdiklerini ancak bir sonuç alınamadığını ifade etti. "İnsan sağlığının bu kadar basite alındığı bir kent düşünmek istemiyoruz artık. Şehrin göbeğinde sayılabilecek bu çöp yığınlarından kurtulmak istiyoruz. Aktekke, Alparslan ve Bahçeler Mahallesi sakinleri kısaca Bafralı hemşehrilerim, sorunu kendi aranızdaki söylemlerle geçiştirmeyin, şehrimize sahip çıkın." şeklinde seslenen Oktay, "Değerli Bafralılar, hepiniz bu mahallelerde AKP'yi birinci parti çıkardınız, oy verdiniz, karşılığı bu mu olmalıydı?" diye sordu.

Her seçimde Bafra'nın çöp sorununun halledileceğine dair söz verildiğini ve Aktekke ile Martıkale Mahallelerinin ortak alanı ormandan 380 dönüm araziye modern bir çöp arıtma sistemi kurulacağı anlatıldığını dile getiren Oktay şöyle konuştu: "Hani altı yedi yıldan beri halledildi mi? Hayvan kadavraları, insan kadavraları, aklınıza gelebilecek her türlü pislik şehrin göbeğine boşaltılıyor. Bunlar yetmiyormuş gibi Alaçam, Yakakent ve diğer yörelerin çöpleri de artık Bafra'ya getiriliyor. Bafra bu kadar sahipsiz mi? Hani kuş cennetiyle, turizmle anılacaktık? Maalesef çöp tepeleriyle, pisliklerle anılıyoruz. Değerli Belediye Başkanları büyük şehir mi, küçük şehir mi? Eğer Bafra'yı düşünüyorsanız, şehrimizi bir an önce bu çöplükten kurtarın, yazın pis kokulardan şehirde nefes alamıyoruz. Bu işi insan onuruna yakışır bir şekilde ciddi ciddi düşünün ve bu çöplüğü buradan yok edin. Bu sorunu gerçekten halletmek istiyorsanız denize, sahil şeridine uygun yerler var. Arıtma tesislerini oraya kurup, atıkları denizin içine boşaltın. Birçok küçük belediye bu sorunu çözmüş durumda. Değerli Bafralılar! Gelin bu sorunun çözülmesinde el ele verelim, birlikte olalım, Baframızı bu pis kokudan ve kötü görüntüden kurtarıp tekrar özlediğimiz o yeşil Bafra'ya nefes alabileceğimiz temiz bir Bafra'ya kavuşturalım.'' CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.