CHP Milletvekilleri Bayramlaşmada Buluştu

CHP Milletvekilleri Bayramlaşmada Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havza İlçe Başkanlığı'nda CHP Samsun Milletvekilleri Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü ilçelerinde partilerinin ilçe teşkilatları tararından düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldılar.

CHP havza ilçe Başkanlığında konuşan CHP Milletvekili Kemal Zeybek; “CHP ilkeleri olan köklü bir partidir ve bu ilkelerimizden ödün verme gibi bir durumu yoktur. Bu işin sonunda MHP yine Ak Partiye payende olacaktır.” Dedi.
CHP Havza İlçe Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma programına CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek, Hayati Tekin, CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut, CHP Belediye Meclis Üyesi Necmiye Dilek ve partililer katıldılar.

Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut  ve CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu’nun selamlama konuşmalarının ardında CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin yapmış olduğu konuşmada CHP’nin koalisyon için 14 maddelik şartları olduğunu belirterek, “CHP, koalisyon için ilkelerinden vazgeçmeyecektir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak 14 maddelik ilkelerimizi masaya koyduk. Bizim koalisyondan kaçtığımız da yok. Ancak endişelerimiz var. Koalisyon gördüğümüz kadarıyla Ak Parti ile değil, Davutoğlu ile değil, koalisyon Tayyip Erdoğan ile olacak.” dedi.

CHP Milletvekili Kemal Zeybek ise yapmış olduğu konuşmada Türkiye gündeminde koalisyon tartışmaları olduğunu, AK Parti ile koalisyon görüşmelerinin sürdüğüne işret ederek, “ Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak 14 maddelik ilkelerimizi belirledik. Bu ilkelere kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. Tayyip bugün şuna oynuyor. Erken seçim mi yapsak, koalisyon mu yapsak? ve koalisyonu bahane ederek ‘bütün olumsuzlukları onlara mı yıksam veya secime mi gitsem. Kendimi temize çıkarsam’ diye düşünüyor. CHP bu ülkede her zaman barıştan yana olmuştur ve bu hep böyle olacaktır. CHP ilkeleri olan köklü bir partidir ve bu ilkelerimizden ödün verme gibi bir durumu yoktur. Bu işin sonunda MHP yine Ak Partiye payende olacaktır. Bunun örneklerini daha öncede yaşadık. Bu süreçte önemli olan CHP’nin birlik ve beraberliğinin artarak devam etmesidir. Erken seçim olursa halkımız bu sefer Ak Partiye şunun hesabını soracak ‘258 milletvekili verdik size. Neden yine karşımıza geldiniz’ diye hesap soracak. Bayramın birinci gününden bu yana tüm ilçelerimizde bayramlaşma programlarında partililerimiz ile buluştuk. İnşallah daha nice bayramlarda bir arada birlik içinde oluruz.” dedi.

Zeybek ve Tekin daha sonra partililer ile bayramlaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.