CEZA FUTBOLCULARI KENETLEDİ

CEZA FUTBOLCULARI KENETLEDİ
PTT 1.Lig'in 29'uncu haftasında Samsunspor kendi evinde konuk edeceği Manisaspor hazırlıklarını dün Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

MORALLER YERİNDE
Kırmızı Beyazlı futbolcular dün Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda  koordinasyon ısınması, ardından taktik çalışma yaptı ve çift kale ile antrenmanı tamamladı. Kırmızı Beyazlılar'ın sakat oyuncusu Ofoedu idmana katılmadı. Samsunspor dün Nuri Asan Tesisleri'nde gerçeklen antrenman öncesi Kırmızı Beyazlı Camia'nın yönetim Başkanı Erkut Tutu futbolarla toplantı gerçekleştirdi. Başkan Tutu basın açıklmasında futbolcuların moral ve motivasyonlarının tam olduğunu belirtirtti. Başkan Tutu bu cezanın futbolcularını birbirine daha çok bağladığı vurguladı. Kırmızı Beyazlı futbolcular dün Nuri Asan Tesisler'inde gerçekleşen antrenmana basın açıklamasının ardından yönetim yakından takip etti.

TARAFTAR'DAN FUTBOLCULARA TAM DESTEK!
Kırmızı Beyazlı Taraftarlar yaptıkları yürüyüşün ardından dün Samsunspor'un Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antremana gelerek destek oldular. Kırmızı Beyazlı taraftarlar daha sonra futbolculara tatlı ikram ettiler. Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın taraftarları sakinleştirerek fotoğraf çektirdi. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.