Cedi Osman Maaşı Nedir? Cedi Osman NBA Kariyeri 2024

Cedi Osman Maaşı Nedir? Cedi Osman NBA Kariyeri 2024
Cedi Osman Maaşı Nedir? Cedi Osman NBA kariyeri merak ediliyor. 2024 yılında oyuncu Spurs forması giyiyor. Gelin Cedi yılda ne kadar alıyor? Detaylıca anlatalım.

Cedi Osman Maaşı Nedir? Cedi Osman NBA kariyeri merak ediliyor. 2024 yılında oyuncu Spurs forması giyiyor. Gelin Cedi yılda ne kadar alıyor? Detaylıca anlatalım.

Cedi Osman'ın NBA kariyeri 2017-2018 sezonuyla başlamıştır. İşte Cedi Osman'ın NBA kariyerinin ana hatlarına birlikte bakalım.

Cedi Osman NBA Kariyeri

Cedi Osman, 2017 NBA Seçmeleri'nde Cleveland Cavaliers tarafından 31. sıradan seçildi.2017-2018 sezonunda Cavaliers formasıyla NBA kariyerine başladı ve genç bir oyuncu olarak dikkat çekti.2018-2019 sezonunda, Cavaliers'ta daha fazla oynama süresi elde etti ve takımının önemli bir oyuncusu oldu.

2019-2020 sezonunda da Cavaliers formasıyla mücadele etti ve performansını artırmaya devam etti.2020-2021 sezonu sonrasında, Cedi Osman, Cavaliers ile olan sözleşmesi devam etse de, takımdaki rolü ve performansı konusunda değişiklikler oldu.

Cedi 2023-2024 sezonunda ise serbest oyuncu konumuna geldi ve Batı takımlarından Spurs ile anlaştı. Oyuncu milli takımımız içinde oldukça kritik bir öneme sahiptir.

Türkiye Milli Takımı:

Cedi Osman, Türkiye'nin milli basketbol takımında da önemli bir rol oynuyor ve uluslararası arenada ülkesini temsil ediyor.

Cedi Osman'ın NBA kariyeri sürmektedir ve zaman içinde performansı ve rolü değişebilir. NBA kariyeriyle ilgili en güncel bilgiler için, resmi NBA kaynakları ve güvenilir spor haber kaynaklarını takip etmek önerilir.

Cedi Osman Maaşı Nedir?

2015 NBA Draftı'nda 31. sıradan seçildikten sonra 2017'de Amerika Birleşik Devletleri macerasına başlayan Cedi Osman, ligdeki altı yılını da Cleveland Cavaliers'ta geçirdi. Cedi, Cavaliers formasıyla 404 normal sezon maçı oynayarak kulüp tarihinde en fazla maça çıkan 19. oyuncu oldu.

Bununla birlikte, temsilcimizin Cavaliers serüveni bu noktada sona ermiştir. Max Strus takasından San Antonio Spurs'e takaslanan 28 yaşındaki kısa forvet, NBA kariyerinde ilk kez farklı bir takımın formasını giyecek. Spurs, ünlü koç Gregg Popovich yönetiminde Cedi Osman'a ne gibi faydalar sağlayabilir? Deneyimli bir oyuncu, yeni kulübünde nasıl etkili olabilir? Cedi 4 yıl için 63 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı.

Kaynak: https://www.arastir.net/cedi-osman-maasi/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.