ÇARŞI ESNAFI ÜMİTLİ "İŞLERİMİZ DAHA İYİ OLACAK"

ÇARŞI ESNAFI ÜMİTLİ "İŞLERİMİZ DAHA İYİ OLACAK"
Yabancılar Çarşısı esnafı, 1 Kasım seçimlerinin ardından hareketin şimdiden başladığını ve hareketliliğin bundan sonra da artarak devam edeceğini söylediler.

Konu hakkında açıklama yapan Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Ali Akyüz, "Tek başına hükümet kurulması piyasada hareketliliğe sebep oldu ilerleyen günlerde işlerimizin daha da açılacağından ümitliyiz" dedi. 

"DUALARIMIZ KABUL OLDU"

1 Kasım seçimlerinin ardından piyasada hareketlilik yaşandığını ve hareketliliğin artacağına inandıklarını belirten Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Ali Akyüz, "1 Kasım seçimleri sonuçlanalı henüz daha birkaç gün oldu. Yabancılar Çarşısı açısından iyi olacağını düşünüyoruz. İşlerimizin açılması konusunda umutluyuz. Hemen seçimin ertesi günü piyasaların az da olsa hareketlenmesi bizleri sevindirdi. Çünkü buradaki tüm toptan aldığımız ürünlerimiz dolar üzerinden fiyatlandığı için dolardaki düşüş alışveriş konusunda esnafımızı da müşterilerimizi de rahatlatıyor. Döviz kurlarındanki bu düşüşün devam etmesini temenni ediyoruz. 7 Haziran seçimlerinin ardından piyasada yaşanan hareketsizlik bizim gibi küçük esnafa kendini ağır şekilde hissettirdi. Hepimizin duası tek başına iktidar olan istikrarlı bir hükümetin kurulması yönündeydi. Çok şükür dualarımız kabul oldu. Bundan sonra umarım eski düzene döneriz. 7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye'de yaşanan karışıklık, dövizin yükselmesi, bankaların bir anda kurt kapanı gibi devreye girmeleri bizleri son derece zorladı. Son yapılan seçimde çıkan sonuç bizleri mutlu etti. Bundan sonra iyi günlerin bizi beklediğini düşünüyoruz." diye konuştu.

"SAMSUN'A KAZANDIRIYORUZ"

Yabancılar Çarşısı'na yapılacak olan yeniliklerden bahseden Akyüz, "Yabancılar Çarşısı olarak havalandırma ve ısıtma sistemlerimizi yeniledik. Vatandaşlarımız yılbaşından sonra buraya alışverişe geldiği zaman gömlekle rahatlıkla gezebilecek. Bu sistemi yılbaşında teslim alacağız. Vatandaşlarımız tekrar sıcak bir ortama, yazın da ferah bir ortama bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bizleri yalnız bırakmamalarıdır. Çünkü biz Samsun'da kazandığımız parayı Samsun'a bırakan tek çarşıyız. Şehirdeki birçok firmanın şubeleri şehir dışında veya yurt dışında. Burada kazanılan paralar vergiler dışarıya gidiyor. Halkımızın her zaman bizleri ve Samsun'daki diğer küçük esnafları tercih etmelerini istiyorum. Kendimizi sadece Yabancılar Çarşısı olarak ayırt etmiyoruz. Bizim için Samsun'daki tüm esnafların hepsini katıyoruz. Çünkü taban olarak bizler bir bütünüz." şeklinde konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum