ÇARŞAMDA GENÇLER HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ

ÇARŞAMDA GENÇLER HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ
Samsun Çarşama Gençlik Merkezinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hibe programında kapsamında desteklenen ve Almanya Stuttgard'da sergilenecek olan Halkoyunları dansları sergilendi.

SERGİ DÜZENLENDi
Samsun Çarşamba İlçesinde bir yılı aşkın süredir,eğitim,sosyal,kültürel ve sportif açıdan faaliyet gösteren, Çarşamba Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslarda meyvelerinin sergilendiği gecede Ahşap boyama, Resim,Ebru sergimiz, konserlerimiz,şiir dinletileri ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hibe programı kapsamında desteklenen ve Almanya Stuttgard'da Samsun'u temsil edecek olan Halkoyunları dansları ekibi sergilediği gösteriler sonucunda gençler tarafından halkımıza güzel bir gösteri sunuldu.

GENÇLERDEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS
Samsun Çarşamba Kaymakamı Sn. Caner YILDIZ tarafından açılan gece İlçe Jandarma komutanı Sn.Ramazan ÜNAL,İlçe Emniyet Müdürü Sn. Feyzullah İlker SERDAR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa ÖZDEMİR,Halk Eğitim merkezi Müdürü Sn. Ender ŞAHİN, İlçe Müftümüz Sn. Sıtkı KAYA ve Gençlik Merkezi Müdürlerimiz Şeyda Sağlam GÜNDÜZ ve Gülizar Malkoç'un katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Sn. İlkay AYDIN'ın açılış konuşmasının ardından başlayan gecede Çarşambalı gençler yeteneklerini sergileme imkanı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.