'ÇARŞAMBA'YA VAR DA BİZE YOK MU?'

'ÇARŞAMBA'YA VAR DA BİZE YOK MU?'
Yıllardır Vezirköprü’ye temeli atılmış bekletilen Huzurevi, Çarşamba ilçesinde yapılacak. Vezirköprülü vatandaşlar bu durumdan çok şikayetçiler. Gazetemize gelen mesajlar ve yorumlar, 'Vezirköprü unutuluyor' şeklinde.

Vezirköprü ilçesinde rahmetli Kemal Kayalıoğlu’nun huzurevi yapılması şartıyla bağışladığı ve 7 yıl önce dönemin Kaymakamı Ozan Balcı tarafından temeli atılan inşaatta hiç bir gelişme olmadı. Su basmanı yapılan Huzurevi inşaatının tamamlanması için yıllardır yapılan girişimler de sonuç vermedi.  

ÇARŞAMBA’DA MÜJDE OLARAK DUYURULDU
Vezirköprü’de bir türlü yatırım programına alınamayan Huzurevi, Çarşamba ilçesinde yatırım müjdesi olarak duyuruldu. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, proje ve altyapı hazırlıkları tamamlanan Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarının başladığını açıkladı.  

KADERİNE TERK EDİLDİ
250 kişilik olarak projesi yapılan huzurevi, temeli atıldıktan sonra kaderine terk edildi.  Huzurevi’nin arsasını bağışlayan hayırsever İş Adamı Kemal Kayalıoğlu temelini de kendi imkanları ile atmıştı. 10 Nisan 2017’de yaşamını yitiren Kayalıoğlu’nun attığı temelin üzerine hiç bir çalışma da yapılmadı. Huzurevinin temel inşaatında herhangi bir güvenlik önlemi alınmazken, saha içerisine dolan yağmur suları nedeniyle adeta bir havuzu andırıyor.
V.özlem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.