ÇARŞAMBASPOR'UN ZİRVE İNADI

ÇARŞAMBASPOR'UN ZİRVE İNADI
Samsun Süper Amatör'de mücadele eden Çarşambaspor rakibi Tekkeköy Belediyespor'u 5-2 ile geçerek zirvedeki puan farkını korudu.

PASCAL DURMUYOR
Yeşil Beyazlılar Türkiye Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için bu sezon muhteşem bir performans ortayaya koyuyor. Çarşambaspor'u bu sezon kadrosuna kattığı yabancı futbolcu Pascal taşıyor. Çarşambaspor ligde zirvede 34 puan ile yer alıyor. Çarşambaspor dün konuk ettiği Tekkeköyspor müsabakasına hızlı başladı. Arda arda ataklar geliştiren Çarşambaspor dakika 22'de Pascal'ın golü ile öne geçmeyi başardı. Çarşambaspor bulduğu golün ardından oyunu iyi hızlandırdı. Rakibi üzerine üst üste ataklar yapan Yeşil Beyazlılar, Tekeköyspor'u kontra atağı ile karşılaştı. Tekkeköyspor kontra ataktan dakika 29'da Kemal ile durumu 1-1 getirdi. Çarşambaspor daha sonra oyunu rölantiye aldı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

FARK ATTI
İkinci yarıda Çarşambaspor ligde liderliği Yolspor'a kaptırmamak adına, daha etkili oymaya başladı. Yeşil Beyazlılar Tekkeköyspor'a karşı geliştirdiği ataklar sonuç verdi. Çarşambaspor dakika 49'da Pascal ile öne geçmeyi başardı 2-1. Fakat Tekkeköyspor müsabakayı bırakmadı ve golün 1  dakika ardından 50'nci dakikada Süleyman ile skora dengeyi tekrar getirdi 2-2 . Karşılaşmanın 55'nci dakikasında Çarşambaspor organize atak ile rakibi Tekkeköyspor'un üstüne geldi. Ceza sahası için Tekkeköyspor defansı eli ile müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yeşil Beyazlı futbolcu Can düzgün vuruşla maçı 3-2'ye getirdi. Çarşambaspor oyunda rahatlamak için fark açmak istedi ve maçın 62'nci dakikasında Onur'un golü ile maç 4-2 oldu. Yeşil Beyazlılar 65'te Can ile durumu 5-2'ye getirdi ve müsabakada başka gol olmayınca, Çarşambaspor 3 puan alarak zirvede kaldı. Emin İNAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.