ÇARŞAMBASPOR YENİ OTOBÜSÜNE KAVUŞTU

ÇARŞAMBASPOR YENİ OTOBÜSÜNE KAVUŞTU
Çarşambaspor, yeni otobüsüne kavuştu. Yeşil-beyazlılar, kurulduğu 1923 yılından bu yana ilk kez kulübe ait olan resmi takım otobüsüne kavuştu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL)4. grup 'ta şampiyonluğu garantileyen Çarşambaspor'da otobüs sevinci yaşanıyor. Yeşil-beyazlılar yeni takım otobüsüne kavuşarak Çarşamba İlçe merkezinde ve mahallelerinde otobüsün tanıtımı için şehir turu atıldı.

whatsapp-image-2020-06-21-at-15-43-11-2.jpeg

Kurulduğu yıldan bu yana ilk kez kulübe ait olan resmi takım otobüsüne binecek olan Carşambaspor'un Başkanı Özkan Yıldırım, "Çarşambasporumuzu çok güzel günler bekliyor. Önce 3. Lige, ardından ise daha üst liglere yükselmek için mücadele edeceğiz. Kulüp otobüsümüz de planladığımız bu yapının bir parçasıydı. Takım otobüsümüzün alınımda bizlere her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a teşekkür ederim.Büyük hedeflere kalite ile ulaşılır. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

whatsapp-image-2020-06-21-at-15-43-11.jpeg

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım daha sonra kulübün yeni takım otobüsünde incelemelerde bulundu.Şehir turunun ardından takım otobüsü Adaparkta bulunan Çarşambaspor tesislerine getirildi.Tesislerde yeni takım otobüsüne adak kesildi. Emin İnan

whatsapp-image-2020-06-21-at-15-43-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum