ÇARŞAMBASPOR KENDİNE GELDİ.

ÇARŞAMBASPOR KENDİNE GELDİ.
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup 18. hafta müsabakasında evinde Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor ile karşılaşan Çarşambaspor, rakibini sergilediği başarılı performans ile 2-1'lik skorla mağlup etti.

ÇARŞAMBASPOR ÖNDE TAMAMLADI
Çarşamba Şehir Stadyumunda Yeşil-Beyazlılar böylece son haftalarda ki kötü gidişatı geride bırakarak ligde ki puanını 27'e çıkardı. Maça kontrollü başlayan ev sahip ekip Çarşambaspor, 13. dakikada Recep'in golü ile 1-0 öne geçerek soyunma odasına önde giden takım oldu.

10 KİŞİ GALİBİYETE ULAŞTI
Maçın ikinci yarısında taraftarının desteğiyle coşkulu başlayan Çarşambaspor 60'da Oğuz'un golü ile skoru 2-0'a getirdi. Dakikalar 70 gösterdiğinde Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor atağında Çarşambasporlu futbolcunun ceza sahası dışında yaptığı faule maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi.Çok tartışılacak olan penaltı pozisyonunda topun başına Semih geçerek penaltı atışını gole çeviremedi. Bu dakikalardan sonra skoru yakalama çabası içerisine giren Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor, 78'de Eren’in golü ile durumu 2-1'e getirdi. 80'de Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor'dan Berktuğ'un kırmızı kart görmesinin ardından 10 kişi kalan rakibi önünde skoru koruyan Çarşambaspor, maçın son düdüğüyle beraber sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. HABER-FOTO: EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.