ÇARŞAMBASPOR KAHRAMANLA GÜLDÜ 2-0

ÇARŞAMBASPOR KAHRAMANLA GÜLDÜ 2-0
Bölgesel Amatör Ligi Karadeniz Derbisinde Çarşambaspor ile Sinopspor karşı karşıya geldi.

BEKLENEN GOL İLK DEVRE GELMEDİ
Bal ligi Karadeniz derbisinde Çarşambaspor ile Sinopspor Çarşamba Yeşilırmak stadyumunda karşı karşıya geldi. Mücadeleye her iki takımda kontollü başladı. Rakibine oranla ilk yarının ilerleyen dakikalarında daha etkili olan Sinopspor girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarının son çeyreğinde Yeşil beyazlı Çarşambaspor ard arda girdiği pozisyonlarla rakip kalede gol aradı. Mücadelenin 36. dakikasında Sinospor ceza sahası içersinde gerçekleşen pozisyonda karşılaşmanın hakemi Sinopspor'lu oyunun topa elle müdehalesinin ardından penaltı noktasını gösterdi ve topa elle müdehalede bulunan Kırmızı beyazlı oyuncu gördüğü ikinci sarı kartla birlikte kırmızı kartla oyundan atıldı. Topun başına gelen Eren kötü bir vuruş gerçekleştirdi ve Yeşil beyazlılar bu penlatıdan yararlanamadı. Kalan dakikalarda da beklenen gol gelmeyince mücadelenin ilk yarsını 0-0 berabere sonuçlandı.


KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Mücadelenin ikindi yarsında ise sahada bam başka bir Çarşambaspor vardı. 10 kişilik rakibi karşısında gol bulmak için varını yoğunu ortaya koyan Yeşil beyazlılar rakibinin bir kırmızı kart görmesinin ardından aradığı golü 68. dakikada Kahramanla buldu. Sol kanattan yapılan etkili ortaya iyi yükselen Yeşil beyazlıların başarılı forvet oyuncusu Kahraman şık bir kafa vuruşu ile toğu ağlarla buluşturdu ve Çarşambaspor bu golle mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golün ardından Sinopspor'un kalecisi ceza sahası dışında topa elle müdehale etmesinin ardından maçın hakemi birkez daha kırmızı kartını çıkardı ve Sinopspor sahada 8 kişi kaldı.

ATTIĞI GOLLERLE TAKIMIN KAHRAMANI OLDU
Rakinini sahada 8 kişi kalmasının ardından oyunu tek kaleye döndüren Çarşambaspor bu dakikadanın ardından ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 85. dakikasında maçın hakemi Sinopspor'lu oyuncunun rakibine yaptığı sert müdehale sonrası bir kez daha kırmızı kartını çıkardı ve konuk ekip Sinopspor sahada 7. kişi kaldı. Mücadelenin 90. dakikasında Kahraman bir kez daha sahneye çıktı ve attığı iki golle takımını 2-0 öne taşıdı. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca Hakemin son düdüğüyle birlikte Yeşil beyazlı Çarşambaspor Karadeniz derbisinde Sinopspor'u 2-0 mağlup ederek haftalar sorna galibiyetle tanıştı ve rahat bir nefes aldı. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.