ÇARŞAMBASPOR GOL OLUP YAĞDI 5-1

ÇARŞAMBASPOR GOL OLUP YAĞDI 5-1
Bölgesel amatör lig 5 Grupta mücadele eden Çarşamba spor 2. Yarı hazırlıklarını sürdürdüğü kendi tesislerinde Havza Belediye sporla Dikbıyık şehir stadında bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı 5- 1'lik sporla Çarşamba spor kazandı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Bal liginde 2.yarı hazırlıklarını yapan yeşil beyazlı ekip Kastamonu maçı öncesi Havza sporla yaptığı karşılaşmada oyuna iyi başlayan taraftı teknik sorumlu Birol Akkaya ideal kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Çarşamba spor kulüp başkanı Özkan Yıldırım ve İron demir A.Ş sahibi Engin Yıldırım karşılaşmayı birlikte izlediler. Karşılaşma boyunca oyun kontrolünü elinde bulunduran Çarşamba sporda Yılmaz güzel bir golle perdeyi açan isimdi bu golden sonra yeni transferlerden Harun ve Kahramanın golleri geldi.

OYUNU ROLANTİYE ALDILAR
Oyun kontrolünü elinde bulunduran Çarşamba sporda oyun genelinde yeni transferlerden Oğulcan ve Harun oynadıkları oyunla izleyenlerden olumlu not aldılar. İkinci yarıya farklı bir kadroyla çıkan Çarşamba sporda Karşılaşma 4-0 devam ederken Havza belediye spor bir gol buldu skoru 4-1'e getirdiler karşılaşma 4-1 devam ederken ikinci yarıdaki kadroyla maça başlayan Yasin ceza sahasından şık bir vuruş yaptı ve takımını 5-1'lik skora taşıdı. Karşılaşma 5-1'lik sezonla son buldu.

HABER-FOTO: EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum