ÇARŞAMBASPOR 20 OCAK'I UNUTMADI

ÇARŞAMBASPOR 20 OCAK'I UNUTMADI
Çarşambaspor Kulübü ve taraftarları dün oynanan Ünyespor karşılaşması öncesi Samsunspor'un 20 Ocak kazasını unutmayarak koreografi düzenlediler.

Karşılaşama öncesi açılan 20 ocak koreografisinde 20 Ocak Şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.


FUTBOL ŞEHİTLERİ ÇARŞAMBA'DA ANILDI
Çarşambaspor Yönetimi ve Taraftarları Samsunspor'un acısını paylaştı. Dün oynanan Çarşambaspor Ünyespor karşılaşması öncesinde 20 Ocak 1989 kazasında hayatını kaybeden Samsunspor Teknik direktörü Nuri Asan, Futbolcular Tomiç, Muzaffer, Mete ve Şoför Asım Çarşamba Şehir stadyumunda bir kez daha anıldı. Maç öncesi geçen sene Samsunspor'lu taraftarların düzenlediği koreografide kullanılan pankart bu kez Çarşambaspor Şehir stadyumunda açıldı. Yapılan bu güzel etkinlik stadyumdan da büyük alkış aldı. Daha sonra Samsunspor Şehitleri için bir dakikalık saygı duruşuna geçildi.

BAŞKAN ÇAPKIN TEŞEKKÜR ETTİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın,"Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da hayatını kaybeden futbol Şehitlerini bugünki karşılaşmada andık. Bu etkinliğimizde destek veren herkese teşekkür ediyoruz. 20 Ocak bugüne kadar hiç bir zaman unutulmadı ve unutulmayacakta. Bugün bizlerle birlikte tribünde omuz omuza olan hekrese ayrıca teşekkür ediyorum" şekilde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.