ÇARŞAMBA'LILARDAN TALİP ÖZTÜRK'E TAM DESTEK

ÇARŞAMBA'LILARDAN TALİP ÖZTÜRK'E TAM DESTEK
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Talip Öztürk, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'ni ziyaret etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen sohbet esnasında dernek yöneticileri ve Çarşambalı vatandaşlar hemşerileri Talip Öztürk'e destek vereceklerini belirttiler.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Talip Öztürk, Samsun'daki Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşeri derneklerini ziyaretlerine devam ediyor.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'ni ziyaret eden Öztürk yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimin Ülkemiz için öneminden bahsederek hemşerilerinden destek istedi.

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Öztürk, ' Çarşambalılar arasında birlik ve beraberliği sağlayarak Çarşambalıları sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde bir araya getirerek aynı hedef, aynı niyet ile birliği ve beraberliği sağlama misyonunu en iyi şekilde temsil eden Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerini gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum' dedi.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ise Talip Öztürk'e tam destek verdiklerini belirterek, 'Samsun'da doğmuş ve şehir dışında yaşayan bir işadamı olarak hemşerilerimize ve şehre önemli hizmetler veren  Talip Öztürk'e her türlü desteği vermeye hazırız. Öztürk'ün Milletvekili olması halinde Samsun'a önemli hizmetler getireceğinden kuşkumuz yok. Kendisine bu yolda başarı dileklerimi sunuyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.