Çarşambalılar'dan Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

Çarşambalılar'dan Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik ve beraberlik adına düzenlenen kahvaltıya yoğun katılım oldu.

KATILIM YÜKSEK OLDU
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği üyeleri, birlik ve dayanışma adına sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Baro Başkanı Kerami Gürbüz, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, İşkur İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, Samsun'u Türkiye'de temsil eden ilkokul öğretmeni Dilek Livaneli, Çarşamba Oda Başkanları, Çarşamba Mahalle Muhtarları, Dernek eski Başkan ile Yöneticileri ve dernek üyeleri olmak üzere 450 civarında kişi katıldı.

"TECBÜRELERİ KATKI SAĞLADI"

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rana Aka, "2013 yılında Yönetim Kurulu'nu oluştururken, eski üyelerden deneyimli bazı arkadaşlarımızla farklı meslek gruplarından genç arkadaşları kaynaştıran bir yönetim fikri en doğru kararımız oldu. Yapılan çalışmalarda üyelerimizin mesleki tecrübeleri büyük katkı sağladı. Geçmiş Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımızdan kopmadan onlara da danışarak, onların tecrübelerinden faydalanarak ağabey, abla, kardeş ilişkisi kurarak güzel bir uyum yakaladık. Kocaman bir aile olduk. Derneğimiz adına yapılan her çalışma için emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

"ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK"

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, "Vermiş olduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik beraberlik adına bu gibi etkinliklerimiz devam edecek. Derneğimizin yanında yaptırdığımız ek bina ile alanımızın büyümesi üyelerimizin her türlü faaliyetlerini yapabileceği bir alan haline geldi. Bu konuda bize büyük katkı sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ediyorum." dedi.

"YOĞUN KATILIM SEVİNDİRDİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yaz mevsimi dolayısıyla bir çok kişinin tatilde olduğu bu günlerde düzenlenen birlik beraberlik kahvaltısında dernek bahçesinde bu denli yoğun katılım olması beni sevindirdi. Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetimini özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum." diye konuştu.

Düzenlenen kahvaltı, Türkiye'yi uluslararası yarışmada temsil eden çarşamba Kumköy İlkokulu Öğretmeni Dilek Livaneli'nin kendi yazdığı şiiri okumasıyla sona erdi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.