Çarşambalılar Derneği’nden Başkan Doğan’a ziyaret

Çarşambalılar Derneği’nden Başkan Doğan’a ziyaret
Dernek Başkanı Hüseyin Avni Özdemir başkanlığındaki Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Halit Doğan’ı ziyaret etti.

Doğan’a "hayırlı olsun" dileklerini ileten Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerle sivil toplum kuruluşlarının kentin gelişmesi için ortak çalışmalara imza atmaları gerektiğini söyledi. Türkiye'nin seçimsiz bir dört yıllık döneme girdiğini vurgulayan Özdemir, "Tüm paydaşlar olarak Karadeniz’in en önemli ihracat merkezlerinden olan Samsun’u adına yakışır yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalışmalıyız" dedi. Samsun’un gelişimi için yapılabileceklerin ele alındığı ziyarette Özdemir, Doğan’a yönetim kurulu ve dernek üyelerinin gündemlerinde yer alan konularla, sorun ve çözüm önerilerini aktardı.

whatsapp-image-2024-04-16-at-21-06-05.jpeg

Çarşambalılar Derneği Başkanı Özdemir’e ziyareti sırasında Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Halit Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Hüseyin Avni Özdemir, Başkan Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret anı takdiminin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.