Çarşambalılar Derneği genç üyeleriyle buluştu

Çarşambalılar Derneği genç üyeleriyle buluştu
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetimi, derneğin genç üyeleri ile Çarşambalılar Derneği’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından, derneğin genç üyeleri ile birlikte bir ilke imza atıldı. Çarşambalılar Derneği’ne üye olan 40 yaş altındaki kadın ve erkek üyeler ile birlikte ilk kez gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde önemli gündem maddeleri görüşüldü.

indir.png

Çarşambalılar Derneği yönetimi ve genç dernek üyelerinin buluştuğu kahvaltı etkinliğinde, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Hüseyin Avni Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Dr. Soner Sezgin ve Erdem Zorlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Kutluhan Gökçe, Genel Sekreter Av. Bülent Köksal, Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Ömer Bir, Özlem Toraman Dağdelen, Sercan Yaşar, Melike Alver Kaya, Eyüp Aslan ve Disiplin Kurulu Üyesi Çetin Akgül, Dernek üyeleri ile bir araya geldi.

indir-2.png

Düzenlenen kahvaltıda dernek üyelerine hitap eden Başkan Özdemir, derneğin gerçekleştirdiği etkinlikler ile 2023 yılının ilk yarısını başarıyla geçirdiğini, bu başarının istikrar ile devam edeceğini ifade ederek Derneğin ilk gençlik buluşmasında genç üyelerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, “Geleceğimiz için gençlerimize, gençlerimizin atacağı önemli adımlara ihtiyacımız var, bu yolda tüm Çarşambalı genç hemşehrilerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi. Başkan Özdemir, konuşmasında genç dernek üyelerine, derneğin bu zamana kadar yürüttüğü faaliyetler ile kuruluşundan bu güne yaşanan tüm şartlarda misyonunu gerçekleştirmek noktasında nasıl başarıya ulaştığını aktardı. Özdemir, derneğin yeni çalışmalar için bir araya geldiğini vurgulayarak, bu faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti. Başkan Hüseyin Avni Özdemir, dernek yönetimine ve genç üyelere katılım ve paylaşımlarından ötürü ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

indir-2.png

indir-3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.