ÇARŞAMBALI GAZETECİLER CEMİYET ÇATISINDA BİRLEŞİYOR

ÇARŞAMBALI GAZETECİLER CEMİYET ÇATISINDA BİRLEŞİYOR
Samsunun Çarşamba’da ki ulusal ve yerel basın temsilcileri ilçede gazeteciler cemiyeti kurma kararı aldılar. Gazeteciler ilk ziyaretlerini çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’a gerceklestirdi.

Çarşamba’da oluşacak cemiyetin, gazeteciler yaptıkları oylamayla kurucu başkanları olarak Faruk Tak’ı seçtiler. 
Kaymakam Yıldızı ziyaretlerinde konuşan ÇTV (Çarşamba Radyo Televizyonu) Genel Yayın Yönetmeni Faruk Tak, bu oluşumun kişisel bir hareket olmadığını ve ortak kararla cemiyet çatısın da toplanılacağının altını çizdi. Tak: ”Kaymakamım bizler Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti adıyla arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlk ziyaretimizi size gerçekleştirdik. Şuan resmi işlemlerimizi tamamlıyoruz. Çok kısa bir sürede cemiyet ofisimizin de açılışını yapacağız. Bizi kabul ettiğiniz için size teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’da makamında ağırladığı gazetecilerle sohbetinde bu oluşumun ilçeye faydalarının olacağını vurguladı. Gazetecileri Çarşamba’da birlik içerisinde olmalarından dolayı da kutladı. Yıldız çarşamba sosyal ve ekonomik olarak geleceğe emin adımlarla yürümektedir.  İletişim Fakültesinin de bulunduğu ilçede cemiyet oluşumunuz isabetli bir karardır. Sizlerin birliği güzel ilçemizin kalkınmasında ayrı bir destek olacaktır. Sizlere hayırlı olsun dileklerimi sunarak başarıları çalışmalar diliyorum dedi.
Kaymakam Yıldız gazetecilerle sohbetinin ardından hatıra fotoğrafı da çektirdi.   Kurucu Başkan olarak Faruk Tak’ın seçildiği Çarşamba Gazeteciler Cemiyetinde kurucu üye gazetecilerde; Serdar Oktav, Seval Aslan, Yaşar Karaman, Ahmet Naci Kılavuz, Erdem Coşkundere, Emin inan, Emin Coşkundere, Serkan Karahan isimlerinden oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.