Çarşamba'da turnuva sona erdi

Çarşamba'da turnuva sona erdi
Çarşamba'da yapılan Doğu Bölgesi Küçük Kız Voleybol Maçları sona erdi. Turnuva kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu şampiyonluğu elde etti.

Doğu Bölgesi Küçük Kız Voleybol Maçları oynanan üçüncülük, dördüncülük ve final maçlarıyla sona erdi. Çarşamba Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvada, üçüncülük ve dördüncülük maçıda Değirmenbaşı Ortaokulu ile Dumlupınar Ortaokulu karşılaştı.

İlk seti 25-19 kazanan Dumlupınar Ortaokulu, ikinci seti de 25-22 kazanarak turnuvayı üçüncü bitirdi. Bu sonuçla birlikte Dumlupınar Ortaokulu, Samsun Grup Maçlarına üçüncü olarak gitmeye hak kazandı.

manset-2.jpg

Şampiyon Cumhuriyet Ortaokulu oldu
Doğu Bölgesi Küçük Kız Voleybol Maçlarının final maçında ise Atatürk Ortaokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın seyir keyfi verdiği setlerde, ilk seti Cumhuriyet Ortaokulu 25-20 kazandı. İkinci seti ise maça iyi motive olan Atatürk Ortaokulu 25-23 kazandı. Karşılaşmanın beraberlik ile sonuçlanmasıyla maç tie-break'e taşındı.

manset-4.jpg

Kimin kazanacağı belli olmayan bu maçı Cumhuriyet Ortaokulu 15-13 kazandı. Bu sonuçla birlikte Cumhuriyet Ortaokulu Çarşamba'nın şampiyonu olarak Samsun'a 1. olarak gitmeye hak kazandı. Atatürk Ortaokulu ise 2. olarak Samsun Grup Maçlarına gitmeye hak kazandı. Maçlara ödüllerini Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İbrahim Demir, Atatürk Ortaokulu Müdürü Reşat Özdamar ve Çarşamba İlçe Spor Müdürü Turgay Ekşi verdi. Ayrıca maçları okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler birlikte izledi.

manset-3.jpg

manset.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.