Çarşamba'da meclis üyelerinin görev dağılımı yapıldı

Çarşamba'da meclis üyelerinin görev dağılımı yapıldı
Çarşamba Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Dündar başkanlığında ilk kez toplandı. Toplantıda meclis üyelerinin görev dağılımı da yapıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar başkanlığında gerçekleşen Meclis toplantısına AK Parti, MHP, CHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi’nin meclis üyeleri katıldı. İlk meclis toplantısında yeni dönemde görev yapacak meclis başkan vekilleri, meclis katipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-04-14-at-21-39-52.jpeg

Toplantıda konuşan Başkan Dündar, "Çarşamba Belediyesi Meclis Üyelerimizin katılımı ile ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemin ve meclis kararlarımızın ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi. Yapılan konuşmaların ardından belediye meclis başkan vekilleri, asıl katipler, ve yedek katipleri oy birliği ile seçildi. Ayrıca mecliste 2023 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Faaliyet raporunun okunması ve parti gruplarının görüşlerini belirtmesinin ardından yapılan oylamada, 2023 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Yapılan seçimde ilk 2 yıl görev yapacak başkanvekilleri de belli oldu. 1. başkanvekili İlknur Gümüş, Hasan Öneği 2. başkanvekili olarak seçildi. Meclis katip üyeleri, Semahat Albayrak ve Hamza Çakır, encümen üyeleri, Efrahim Yiğit, Hasan Öneği, Sefa Can Toraman oldu. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Mustafa Atay, Sezgin Şen, Fatih Rabacı, Ahmet Sezgin, Hüseyin Işıldak, Bayırdırlık ve İmar Komisyonu üyeliklerine Nihat Soğuk, İsmail Kır, Sefa Can Toraman, Uğur Özköroğlu, Hüseyin Işıldak, Tarife ve Kira Tespit Komisyonu üyeliklerine Erkan Karaca, Erdoğan Terzi, Kenan Karaca, Reha Çiçek, Nesime Oğuzeş seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.