Çarşamba’da futsal heyecanı

Çarşamba’da futsal heyecanı
Doğu Bölgesi Küçük Kız Futsal Maçları ve Doğu Bölgesi Genç B Erkek Futsal Maçları oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Doğu Bölgesi Küçük Kız Futsal Maçları ve Doğu Bölgesi Genç B Erkek Futsal Maçları oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçlarda ilk olarak Doğu Bölgesi Küçük Kız Futsal Maçları, üç okulun katılımıyla gerçekleşti. Turnuvada ipi göğüsleyen Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu, Gökçe Çakmak Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmada ilk yarıyı 3-2 önde kapatan Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 5-3 yenerek Çarşamba’nın şampiyonu oldu. Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu bu sonuçla birlikte Samsun’a grup maçlarına da gitmeye hak kazandı. Gökçe Çakmak Ortaokulu ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Maçın ardından da Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi takımlara kupa ve belgelerini verdi.

whatsapp-image-2024-03-02-at-11-53-37-1.jpeg

Doğu Bölgesi Genç B Erkek Futsal Maçları
Doğu Bölgesi Genç B Erkek Futsal Maçları ise 3.’lük, 4.’lük ve final maçlarının ardından sona erdi. Turnuvaya heyecan katan 3.’lük ve 4.’lük maçında Terme Karadeniz MTAL ile Terme Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Terme Karadeniz MTAL, ikinci yarıda bulduğu gollerle birlikte maçı 5-1 kazanarak turnuvayı 3, bitirdi. Terme Fen Lisesi ise turnuvayı 4. bitirdi. Bunun yanı sıra turnuvanın final maçında Bulutoğlu Anadolu Lisesi ile Çarşamba Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 3-1 önde kapatan Bulutoğlu Anadolu Lisesi, ikinci yarıda da oyuna ağırlığını koyarak bulduğu gollerle maçı 5-1 kazandı. Samsun grup maçlarına gitmeye hak kazanan Bulutoğlu Anadolu Lisesi, futsalda Çarşamba’nın şampiyonu oldu. Maçın ardından da Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi takımlara kupa ve belgelerini verdi.

whatsapp-image-2024-03-02-at-11-53-37-3.jpeg

whatsapp-image-2024-03-02-at-11-53-37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.