Çarşamba'da basketbol takımı kuruldu

Çarşamba'da basketbol takımı kuruldu
Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü, yönetim kurulu kararı ile basketbol takımı kurdu. Takım, Yıldız Erkekler Basketbol Liginde mücadele etmeye başladı.

İkinci maçında Samsun 55 Basket Takımı ile Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda karşılaşan Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 69 -31 galip ayrıldı.


AYDIN'DAN TEŞEKKÜR
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlkay Aydın maç sonrası oyuncuları ve antrenörü tebrik etti. "Yapılan çalışmalarla Samsunumuz çok önemli bir spor şehri oldu" diyen Aydın, "Bizde ilçe olarak her geçen gün büyüyoruz. Sporun birçok amatör branşında faaliyet göstermeye gayret ediyoruz. Bakanlığımız ilçemize büyük yatırımlar yaptı. Yapmaya da devam ediyor. İl Müdürlüğümüzün destekleriyle gelecek zamanlarda daha büyük başarılar göstereceğiz. Bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Gençlik Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Kamuran Özden ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt'a teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.