ÇARŞAMBA KENDİNE GELDİ

ÇARŞAMBA KENDİNE GELDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da mücade eden Çarşambaspor deplasmanda konuk olduğu Fatsa Belediyespor'un 50. dakika penaltıdan bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve haftalar sonra rahat bir nefes aldı.

İLK DEVRE GOL SESİ ÇIKMADI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da mücadele eden Yeşil beyazlılar deplasmandan Fatsa Belediyespor'a konuk oldu. KArşılaşmaya hızlı başlayan Çarşambaspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Özellikle Yeşil beyazlı oyuncuların son vuruşlarda etkisiz kaldığı mücadelenin ilk devresinde beklenen gol gelmedi ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi.


ALİ SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise yine hızlı başlayan taraf konuk ekip Çarşambaspor'du. Özellikle rakip ceza sahası içersinde tehliklei ataklara giren Yeşil beyazlılar maçın 50. dakikasında ceza sahasında gelilen pozisyonda Fataspor'lu oyuncunun rakibine yaptığı hareketin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ali meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

ÇARŞAMBASPOR'DAN TEK ATIŞ
Bu golden sonra rakip kalede ikinci golü arayan Çarşambaspor net gol pozisyonlarında yararlanamadı ve oyunun son bölümünü rolantiyen alan Yeşil beyazlılar 90 dakika sonudna sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı ve iki haftadır süren kötü gidişatına Fatsa Belediyespor deplasmanında dur diyerek 3 puanın sahibi oldu. Yşeil beyazlılar bu galibiyetle zirve adına önemli bir maçıda kayıpsız geçti. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.