Çarşamba İHL gruptan çıkmaya hak kazandı

Çarşamba İHL gruptan çıkmaya hak kazandı
Doğu Bölgesi Yıldız Erkek Futsal Maçları 15 okulun katılımı ile başladı. Turnuvada Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu, 6 puan topladı ve gruptan çıkmaya hak kazandı.

Doğu Bölgesi Yıldız Erkek Futsal Maçları 15 okulun katılımı ile Çarşamba Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Günün maçlarında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ile Ataköy Şehit Samet Arslan Ortaokulu karşılaştı. Maça hızlı başlayan Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ilk yarıya 3-0 önde girdi. İkinci yarıda da 3 gol bulan Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu rakibini 6-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Günün diğer maçı ise Kızılot Ortaokulu ile Alibeyli Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Alibeyli Ortaokulu 3-0 önde girdi. İkinci yarıda da gol sağanağı şeklinde geçen maçı Kızılot Ortaokulu 7-6 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

manset-2.jpg

İkinci gün maçlarında ise Değirmenbaşı Ortaokulu ile Helvacalı Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 8-0 önde giren Değirmenbaşı Ortaokulu, ikinci yarıda da rakibine şans tanımadı. Maçı 13-1 kazanan Değirmenbaşı Ortaokulu, geçen sene kaçırdığı şampiyonluğa karşın bu sene "Ben buradayım" diyerek turnuvaya 3 puanla başlamış oldu. İkinci günün diğer maçında ise Şehit Ferhan Hasovalı Ortaokulu ile Ayvacık Terice Ortaokulu karşılaştı. Maçın ilk yarısını 5-0 önde bitiren Şehit Ferhan Hasovalı Ortaokulu, ikinci yarıda da bulduğu gollerle maçı 13-7 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Ayrıca maçları öğrenciler, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri birlikte izledi. İkinci günün son maçında ise Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ile Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu karşılaştı. Maça iyi başlayan Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu, ilk devreye 2-0 önde girdi. İkinci devrede de rakibine şans tanımayan Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu, maçı 4-2 kazanarak 6 puan topladı ve gruptan çıkmaya hak kazandı.

manset-3-001.jpg

manset-5.jpg

manset.jpg

manset-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.