ÇARŞAMBA FIRSAT TEPTİ

ÇARŞAMBA FIRSAT TEPTİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da mücadele eden Çarşambaspor ilk yarısını önde kapadığı Bartınspor karşısında son dakikalarda penaltıdan yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı..

Ve üst sıralara tırmanma adına önemli bir fırsatı tepmiş oldu.


GOLLER PENALTIDA GELDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çarşambaspor saha ve seyircisi önünde Bartınspor'u konun etti. Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Bartınspor oldu. Karşılaşmanın 20. dakikasında konuk ekibin kulladığı frikik atışında kaleci topu güçlükle kornere çeldi. Karşılaşmanın 24. dakikasında Çarşambaspor'un kullandığı köşe vuruşu sonrası Doğukan'ın yerde kaldığı pozisyonun ardından hakem penaltı noktasını gösterdi.

NET POZİSYONLAR HARCANDI
Topun başına geçen Kahraman düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Yeşil beyazlılar bu golle mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden sorna rakip kalede baskını daha çok arttıran ve ard arda girdiği pozisyonlarla farkı ikiye çıkartmak isteyen ev sahibi ekip son vuruşlarda başarısız olunca mücadelenin ilk yarısı Çarşambaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle kapandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Yeşil beyazlılar oyunu rolantiye alarak oyunu rakip sahaya yıktı.

HAKEM'İN KARARI ÇİLEDEN ÇIKARDI
Ancak maçın 76. dakikasında rakibin kontra atağına engel olamayan Çarşambaspor savunmasındaki tecrübeli isim Burçin'in ceza sahası dışında rakibine yağtığı faul sonrası hakem penaltıyı işaret ederek herkesi şaşırttı. Bu karar sonrası tribünlerden ve yedek kulübesinden büyük tepki çeken maçın hakemi Burçin'i de kırmızı kartla oyundan atarak Yeşil beyazlıları adeta çileden çıkarttı. Topun başına geçen Bartsınspor'un golcü oyuncusu Toma penaltı atışını gole çevirerek takımına beraberlik sayısını kazandırdı.

GALİBİYET SAYISI GELMEDİ
Golden sorna rakibi karşısında galibiyet sayısı arayan Yeşil beyazlıların sahada 10 kişi mücadele etmesininde vermiş olduğu açıklar sonrası kalesinde bir birinden tehlikeli ataklar gördü. Maçın son dakikalarında ise Çarşambaspor oyunu tek kaleye çevirdi ancak Yeşil beyazlılar aradığı golü bir türlü bulamadı ve Hakemin son düdüğüyle birlikte mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.